tejszöveg
elővettél, mint egy doboz tejet,
lyukat vágtál rajtam, de túl nagyot.
azóta folyton folyok, mint a vízcsap-
dalok. hangom táplálni akar,
mint az anyatej,
de te már elállítanád ezt a sok szart,
ami ömlik belőlem. sajnálom, édes,
nem vagyok tévé, sem gumibaba,
sem rágógumi, amit rágsz,
rágsz, aztán kiköpsz és a pad
aljára tapasztasz.
hús-vér ember vagyok, bazdmeg,
akiből folyik a szeretet, mint a gejzír.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-28 14:32:49
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-28 14:32:49