Baklövéseim
Ha nem mondok ki valamit,
azt később nem kell magyarázni,
a hallgatás is többet ér,
mint siovatagban bőrig ázni,
valami történik velem,
ha megkínoznak, hogy beszéljek,
azok az erős emberek,
kiket nem gyengít hálaének.
Az élet hamis helyzetek
végig töretlen folyamata,
az ember gond nélkül olyan,
mint egy gazdátlan, kóbor kutya.
A magam baklövéseit
tapasztalatnak nevezhetem,
és ezek a tapasztalatok
végig kísérik az életem.
2015. március 23.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-23 10:52:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-23 10:52:23