Zsákutca
itt már nem sok minden maradt
a kertekben derékig ér a gaz
az udvarokon elvadult rózsabokrok
rókák bújnak át a korhadt kerítéseken
bezárt ajtók mögött
pókhálós homály
nénikék imádkoznak
fájdalommentes halálért
néhány ház oldala kidőlt
akác nő a vályoghalmokon
egy héten kétszer kocsiból árulják a kenyeret
a templom ajtaján rozsdás lakat
a patak hídján az egyik sáv lezárva
utána még húsz méter
és tábla
zsákutca
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-19 15:17:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-22 20:06:04