#március15.
Sebzett agyaggalambként porlik rám a garzon.
Fülembe forradalmat dúdol a nagykabát.
Megvádolom. Felakasztom.
Csak úgy polimer a kedvem.
Bornyitás, fröccsöntés.
Bornyitás, fröccsöntés.
Nyomasztó ez a tavaszi csend.
Előttem a számod. Hívlak.
Kicseng.
Micsoda önkény a vasárnap!
Micsoda önkény az egész!
Naplementében penésztől magyar a fal.
- Nem bírom egyedül ma. Gyere fel!
A vitrinen forradalmat szít a váza.
Leverem.
Zörög a kulcsod. babrálsz a kilinccsel.
Megvágom a kezem. Így jár, aki lincsel.
„Hé, hé! Várjál egy percre, nem megyünk?”
„De. Megyünk. Persze. Persze! Megyünk.”
Csak még egy zenét…
https://www.youtube.com/watch?v=ngzokxISNhY
Forr a dal. Izzik a lap top. Forr a Dell.
Harisnyát próbálsz. A csipkés már nagy rád.
Szószfoltról énekel egy akkordbársony nadrág.
Online nézek félcipőt. Lemérem szemre.
Rákeresek a transzcendensemre.
Az ágyon öltöny, fordított kokárda.
Már kismajmos zokni simul a bokádra.
„Nézd! Olcsó a kupon egy sétahajóra!”
„A Győri kapuban akciós jóga!”
Persze tudom, semmi nem lesz ebből.
Nehéz kilépni a jól megszokott testből.
Gatyában táncolok. Te bugyiba.
Unalmas palindrom.
Nem adnak semmi jót.
Maradjunk ma itthon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-18 16:44:44
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-18 16:44:44