Heavy Metal
úristen
heavy metalt hallgatok
ezerkilencszáznyolcvanból
Scorpionst
Iron Maident
Judas Priestet
akkor hetven centis hajam volt
szakadt farmerban és tornacipőben jártam
télen is
kezdő alkoholista voltam
és még kezdőbb költő
minden akartam lenni
csak villanyszerelő nem
apámmal állandóan veszekedtünk
a viselkedésem
a külsőm
meg a tanulás miatt
csodálom hogy nem dobott ki
hétvégén koncerteken őrjöngtem
úgy ittam az almabor
mintha az életem függött volna tőle
mindenre és mindenkire haragudtam
csikkeket nyomtam el a kézfejemen
csak sodródtam mint áradó folyón
egy fadarab
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-08 15:23:41
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-08 16:51:32