jól megbasznám a szádat - javított verzió
jól megbasznám a szádat
de te félrefordítod fejed
megvetsz
mert sántítok kicsit
gyakran söpörgeted a korpát vállaimról
ahogy anyám tette
félrelököd kezem ha combjaid közé nyúlok
hátad mögött állva a konyhában
még ráköpni se vagy hajlandó
fáj mikor száraz tenyérrel nyúlsz hozzám
szarok a csipkés melltartóidra
a melleidet akarom csókolni
vacsorázunk egy étteremben
megérintem térded a terítő alatt
te a szemközti asztalnál a szőke fickót stírölöd
ajkadba harapsz miközben tekinteteddel vetkőzteted
gyűlöllek
legszívesebben a falat ütném
viccelődsz ha nem áll fel
egész éjjel a hátadat nézem
hiába verem
a szádra vágyom
inkább hallgatok róla
biztos kiköpnéd a végén
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-06 09:13:42
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-06 09:13:42