Annak a jó aki meg sem születik
ott vagy a habos tortánál az életed értelménél
amit nem tudtál elvenni de látod valaki tort ül rajta
csak nézni tudod új értelmet keresni
egyszerűen nem tudtál elég pénzt keresni
sebaj majd megtanítják ők gyermekeiket
néha jobb ölni mint szenvedni hagyni
hogy minél többet dolgozol annál kevesebb jár
hogy az isten fiát keresztre feszítették
csomagolj be menj oda ahol nem csak lopnak tőlünk kétezer éve
oda ahol osztoznak a kincseinken kapsz te is belőle
menny el a ház nem ér semmit
minden tárgy értéktelen akit szeretsz vidd magaddal
aki itt maradt kintről segítsd
rákos a világ rákos az ember hivatalok daganatok
ott ülnek benn százával könyvelik az eltérített véráramlást
a legbutábbak elhiszik ez a helyes irány
koronát a tumorra de csak míg él a test
aztán úgyis leesik annak a jó aki meg sem születik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-03-02 05:57:21
Utolsó módosítás ideje: 2015-03-02 06:14:59