kabbe
csapból szó csurog fürdőhab
a színen feléd mozdulok
légüres a szívem a síkos
kövön orra nyalt
egy angyal én megütközöm
korlátolt magammal
tudnám mit eszek rajtad még
ha véred fűtik bor-szeszek
nem koccint a lélek
számban megkötött a vágy lágy
cementje lassan felnövök
és már nem veszem be
drótra akasztva szikráznak
a körték elment a gazda
burájuk betörték vécén
lehúzom buggyant
hígmagányom trágyából
húsom csigolyát csírázzon
gyűrűs a féreg ostoros
a bánat még épp hogy
élek aztán felzabálnak
isten felköpött levitál
a testem hogy két szék
között hűlt helyem keressem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-25 13:31:19
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-25 13:31:19