Macskák a lábaimnál
egész gyerekkoromban
saját szobát szerettem volna
órákig fantáziáltam arról
hogy milyen menő lenne
de a konyhában aludtam
a macskáinkkal
aztán az előszobában
a hidegben
átjáróház volt az életem
nagymamám sokat mesélt arról
hogy három család is élt a házunkban
ezerkilencszázötven után
most meg van egy lakásom
és vannak macskáim
de inkább aludnék a sparherd mellett
a melegben
lábaimnál a macskákkal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-22 17:06:50
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-22 17:06:50