Rossz zsaru jav.
Ma végre elég
a te életed éltem de most annyi
terepeuta sem segít ezen
kritizálhatsz gyáva vagy
a véleményed hiába érdekel
rossz zsaru vagyok
én a rossz arc te a jó
igazad van szeretem ha szeretnek
az alakítás agresszívan tré
köszönöm de húzz a francba
álszent dolog ez nem a te hibád
nincs pénzem lakbérre
itt a lehetőség hogy segítsünk magunkon
azt terveztem mára halott leszek
ne provokálj a házasélet örömeivel
Passzolok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-16 13:44:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-16 13:44:09