Melegség (J)
Ne akadj ki most semmiért nem éri meg,
amíg lent vagyunk fejünk felett ott az ég,
Tudom bántóan romantikátlan ez most így.
Csak néztem,ahogy kifújtad rám a füstöt,
a 38-as út mellett elrohant kevés időnk.
Arra kérlek ne kérdezz már többé semmit.
Miért vagyok szőke és milyen nem vagyok.
Én csak hallgatom néma nyughatatlanságod.
Mi már nem hangoskodnánk az ágyban sem.
Látod a szemem sem rebben meg tőled igazán.
Lágy a szél és mellbevágó szavak fárasztanak.
Külön fekszünk, járunk, homlokcsók is sztornó.
Megbocsátjuk egymás frigidségét könnyedén.
Forróság tőlem neked egy tányér gulyásleves.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-09 00:35:23
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-09 00:49:42