Petrezselyem bocsáss meg nekem
Petrezselyem bocsáss meg nekem
mert gyermek ként nem szerettelek
közben kiderült nem te vagy az áruló
pont téged árultak el ízesebb idegen vegyszerek
Petrezselyem bocsáss meg nekem
más az eszem
amitől régen távolodtam most arra megyek
te pedig petrezselyem nyitott székelykapukkal vártál engemet
mit szüléi a tékozló gyermeket
kikeményített tiszta fehér galléros megbocsátásban
Petrezselyem Zeller Sárgarépa Fokhagyma Vöröshagyma
zsinat összehívó joggal
kik vagytok ti ti mi Isteni palástos kristálykupolánk
de te Petrezselyem kérlek külön bocsáss meg nekem
mert amennyire régen nem szerettelek
most annál is jobban szeretlek
nagy elvonásban vagy te juttatás
Petrezselyem bocsáss meg nekem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-07 06:14:28
Utolsó módosítás ideje: 2015-02-07 06:14:28