Szigeti György
Hová tűnt a szerelem
Hová tűnt a szerelem,
bújócskát játszik velem,
ritkán ipiapacsol,
ha keresem nincs sehol,
olyan messze nem lehet,
akkor sem, ha szeretet,
én még érzem melegét,
rajtam tartja a szemét.
Nem látom, de érzem őt,
mint tüdőm a levegőt,
világított, mint a nap,
végtelen világ alatt
tudatta velem; vagyok,
jött, akár a hajnalok,
hozott esőt, meleget,
az életem része lett.
Gyönyörű volt, szép velem,
mindenem a szerelem,
virágzó, gyümölcsfaág,
tudott rólunk a világ.
2015. január 3.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-02-03 00:42:29 Utolsó módosítás ideje: 2015-02-03 00:42:29
|
|
|