Kiscipőn mosolyog
tipitopp tipegés.
Lilla potty, Lilla hopp,
pihényi pihegés.
Tápászka hoppája,
semmi baj vigaszka,
tipitopp topánka
mama itt mihaszna.
Imbolyka mosolyka,
jajajaj vigyázka,
tucatka fogacska
nevet a tanácsra.
Egyedül a jövök,
egyedül a megyek,
köröcskék a körök,
érintő rám nevet.