Blake
"Az Örökkévalóság szerelmes az idő dolgaiba"
Ismerj meg világ, mert nincs türelmem,
ne hitegess a képzelettel -
tudom voltod, vagy, leszel is majd,
tegyen kíváncsivá a pillanat -
én már abban tudom, mi a véges,
létedre is akad majd egy képlet,
nem lesz jobb az enyémnél a tied:
belőlem is egy, te is csak egy -
azért mert élek, akarok, majd nem -
ezért ismerj meg, ameddig élek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-29 11:50:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-29 11:50:54