sor (sör) hiány...
van az úgy néha,
hogy elszakad a cérna.
…………………………………..
mégsem érsz célba.
ebből a versszakból, mintha hiányozna egy sor,
erről az asztalról, mintha hiányozna egy sör.
a szemünkben mostanában mintha sok lenne a por,
a szívünkben mostanában mintha sok lenne a pör.
szívesen az asztalra csapnék ilyenkor,
s ordítva kérdezném, milyen kör,
miatt élhetetlen a jelenkor?
kinek a kezében az a tükör,
melynek képei, agyunkban gyúlnak,
miközben gondjaink egyre csak gyűlnek.
reményeink romokban, vágyaink múlnak,
gyermekeink romkocsmákban ülnek.
a tükörkép csak a valóság mása,
ne hidd el, hogy tündérmese.
legyél sorsod hitetlentamása,
mert ennek már a fele se
tréfa.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-22 18:50:08
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-22 18:50:08