Nem létezel
rádöbbentem, hogy te nem is létezel,
a fák alá csak vágyaim rajzoltak,
álom az, hogy néha velem vétkezel,
engem a magányos idők hajszolnak
kandalló lángokat kezemmel loptam,
a fényben meztelen tested fürdettem,
az esti csendbe merülve rád vártam,
szeretlek, ennyi csak az én bűntettem
rádöbbentem, hogy te nem is létezel,
a lángok csak bennem égnek, égetnek,
álom az, hogy néha velem vétkezel
vágytam része lenni létezésednek,
most hallgatok, te soha nem érkezel,
nem félek, lángodba vágyva elégek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-22 09:40:14
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-22 09:40:14