Nagy érzelmek
Verset írni, olvasni ezerszám,
a kezemben eltört minden szerszám,
kétbalkezes leszek, amíg élek,
mi lesz kőbe vésve majd a fejfán?
Nevettem vagy sírtam, éjszakákat,
építettem házat, kártyavárat,
boldog voltam, s csalódott ezerszer,
és nem kellett kérnem, hogy bocsánat.
Szükségszerűen magamba zárok
minden jót, gyűlnek a jégvirágok
ablakomon, mert majd hideg tél lesz,
emelhető, nagy kalapban járok.
Nagy érzelmek, erős törekvések,
mint gyilkos tőr, belém szúr a vétek,
sokkal többet tudok így magamról,
mint amennyit összesen megértek.
2014. december 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-07 11:04:10
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-07 11:04:10