Öleltél, s több volt az mint egy ágyvégre
firkált numera krétapora, tabukat szaggattunk,
erkölcstelen és visszataszítóan vonzó volt minden,
ötleteltünk s egymásra öleltük azt, mit izzadásunkból
Isten tilthat - vagyunk tolvajai a paradicsomnak,
vagyunk a homo-szex férgei egymás húsában.