Minden mást elvisz az idő
elhagyott kert a világ
kertész nélkül elnyomja
a gaz a virágot
ha nem jön vissza a kertész
akkor mi megyünk utána
mert élre vasalt nadrágokban
szörnyű kedd a csütörtök
mást gondol Tibi János vagy Géza
a cigarettát is máshogy készítik
csak az a vén fogaskerék egyforma
volt azt hiszi de tud a lánc szakadásokról
a lerakódásokról mégis gyönyörű új acélokra
rakja félre most már a pénzt
tud omlásra építeni ha muszáj
benne a tudat, hogy mindig el tud menekülni
ahová nem szabad de van
hogy feltétlen előnyösebb
kiállítottam az engedélyt
most már kell a burok
amit most osztogatok
most már kell a burok
amit most osztogatok
rakd fel testvérem
te mindenre képeslapokat húztál
lássuk mire mész velünk
mekkora jót tudsz kovácsolni a rosszból
az üllői úton ha parázs szeműek fújtatnak
kezed alá igazságot mentsd meg
mentsd meg ezeket az embereket
mérhetetlen gazdagságodban
csak így menekülsz a többi nem ér semmit
minden mást elvisz az idő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-01-02 05:13:44
Utolsó módosítás ideje: 2015-01-02 05:13:44