a floydot leszedem
kell egy kis csend
csak futólag siklik szemem
a szakadt könyvgerincen
de tudom ott vagy a többi közt
arcod rezeg az időtlenségben –
mini örökkévalóság – nem kötsz
le magadévá rég nem
tettél már hát
megcsallak
befordítalak mint a kispárnát
a falnak