hópihe az időkabinban
az időkabinban lét-szimulátor
rég levált hordozórakéta-anyám
aprót lélegzek csak néha bokákol
föl a torokba gyűlt kozmikus magány
napi rutin ázott tea filterek
a hibás CD és a nyakporc serceg
fölöttes énemmel törvényt tisztelek
az asztalról morzsákkal lesepernek
padlót fogva is diszkréten álcázom
a böfögést mint decens kultúr-barom
féreg-ujjakra húzott kesztyűbábok
árnya rémálom a húgyfoltos falon.
az időkapszulában meggörbült tér
jég-kékbe hátrál a semleges isten
hajamra olvad egy hópihe tündér
kristálya tökéletesebb mint hittem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-31 14:35:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-31 14:35:59