Karácsony(fej)fa
Műhó.
Fenyőfa utánzaton,
Giccses szívdíszek.
Volt gyermekkori habcsók,
Csillám idézet.
Hogy lássatok!
Célját - sohasem volt életségében,
Fémtalpak közé simulva.
Kikötve - térdelve,
Ablakon kívülre csillogón.
Szeretet vak tükröződése,
Tűlevele -gondolatbűne .
Toxikus simulón,
Mosolyodik.
Szinusz görbe látomásban,
A fekete - fehér fények éve.
A hiábavalóság célját elérte.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-31 02:24:59
Utolsó módosítás ideje: 2016-01-26 01:19:30