Talán még nyitva
Én pánikbeteg?
Hova gondolsz?
Már a kérdés is vérlázító.
Vannak furcsa szokásaim, igaz,
de kinek nincsenek?
És igen, jó lesz a szabásminta
a térkép helyett. De hagyj most,
megint belevágok a tervezgetésbe,
felcsapok gasztrobloggernek, annak
most szezonja van.
Eddig írtam, hogy legyen mit ennem,
eztán eszem, hogy legyen mit írnom.
Tudásom csenevész még, csak
abban vagyok biztos, hogy ami
mexikói, abba kukoricát is tettek.
Didereg a Michelin csillagos égbolt,
megéheztem, üres a hűtő,
egy pizzával is beérném, talán még
nyitva a Stella, leszaladok,
elhomályosult szem a harisnyádon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-28 14:49:32
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-28 14:49:32