Kedvezőtlen
súlyos a rossz könnyű nehéz jó
senki más nem érthette
ha értette is inkább menekült
egyre erősebb a testvér
szigorúbbak a sógorok is
nemes gaz ez a Magyar
csak a virágja penész
jólétbe mind egyek a percek
ám a bajba magad elé lököd a tűzbe
agresszív környezetben
rákot okoz minden
még a nap is
én már soha többé nem tudom elfelejteni
az ipar oltárán feláldozott munkatársaimat
pedig utáltuk egymást úgy szerettük
valakinek a részletkérdése miatt
itt fontos vér folyik mindig emésztő gödörbe
magad mentsd ne a világot
így leszel áldozat
a szép tiszta ruhások mossák kezeik
a piszkos ruhások keresztfáik árnyékától
ó Poncius Pilátus te munkát adsz a favágóknak
színészeknek milyen kegyelmes vagy te
feszítsd meg ma is hangzik munkának hazudott börtönökben
a gépekben a három műszakban az ártalmakban
ma is hangzik csak akkor lesz mindenkinek munkája ha az tönkre teszi ha az a kereszt különben nem
mindenkinek lesz munkája dolgozhat az ellenségének
jó ez így szép ez így ott van a tv-ben
vegyél ferrárit azt mutogasd a havi béreseknek itt a véretek ennyit ér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-21 05:44:40
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-22 04:35:00