légszomj (átírt)
kapkodó rekeszizom
keres még néhány oxigén molekulát,
és magam sem tudom,
miért is akarom
viselni ezt a mocskos, szennyes álruhát,
letépném, a bőrömmel együtt, feltárva
az anatómia csontra húzott burjánzó
sejt világát,
szóljon hát egy hamis hárfa
instrumentális hangsora kísérőként
mikor szájból-szájba mentesz,
hogy dobbanjon
a félig elhalt sima-izom szövet,
ott picit a lélek fölött
vénák kötegével kapcsolódva Isten
világához
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-16 00:57:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-16 00:57:03