Most úgy hiszem van még időm
Vége lesz sötéten fénylőn
Körülöttem a kihűlt város
Tornacipőm bokáig sáros
Egy lépés előre kettő hátra
Talpamtól hátamtól kopott járda
Összefirkált házfalak az utcán por
Alkohol vendég s halott nélküli tor
Erodált álmok dől a torony reng a föld
Megváltás törölve csúf világ újratölt.