akkor is
meghalt anyád
szótlanságom bármikor elérhető
de hápé szoftver
blokkolja térerőd
kérdésedre a válasz nem
akkor is megtette volna
ha síneken rohansz
abszolút citromos hangulatban
a TGV felé
velem ellentétben
romantikus kis ribanc vagy
zuhanni jó
megfulladni talán
kérdezd apám vagy
készíts interjút
partra sodródott delfinekkel
akarsz még élni cicám
vagy
transzplantációra tartogatod
értékes szerveid
találkozzunk végre a semmi ágyán
ha már elég kemény leszek
ne fájjon annyira
mikor arcodra
a kapcsolat megszakadt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-11 20:13:11
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-11 20:13:11