Még egy Istenes
sok ember olvasatlan versei
lebegnek terekben
vagy csavarognak
túl sokáig voltál dekadens
mondom versek mint imák
valaminek a szeletei
elutazunk vidékre
pontyot fogni
mégse csináljunk semmit
szóval elutazunk
én a Bevezetés a pszichoanalízisbe egy kettő
és az ebből következő diagnózisok
luxus szegénység, dicsőséges vereség
de egy gyermek amikor megszületik
nem álmodozik arról hogy milyen jó lesz egyszer a kereszten
sikerről és boldogságról álmodnak,
elutasítom a keresztet
legközelebb ha jön a messiás
ígérd meg hogy átadod a tejhatalmat neki
feletted önként, tudom, ez nem lehetséges
nem olyan az egész struktúrája
nem fér bele az élet az időbe
testeken játszó fény
fotó szín tézis
te csak nézegeted
a régi emlékeket
ősrobbanás előttieket
Ősrobbanás előtt édesanyám
volt nekem egy lovam
azis deres
azzal vitte ám anyám a fiad
vitte csak vitte az Istent neked.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-12-02 05:24:50
Utolsó módosítás ideje: 2014-12-02 05:24:50