reload
Most úgy hiszem van még időm
Vége lesz sötéten fénylőn
Körülöttem a kihűlt város
Tornacipőm bokáig sáros
Egy lépés előre kettő hátra
Talpamtól hátamtól kopott járda
Összefirkált házfalak az utcán por
Vendég s halott nélküli halotti tor
Lefekvés előtt iszom egy pohár vizet
Hogy alvás közben átmossa veséimet
Erodált álmok dőlnek a tornyok reng a föld
Megváltás törölve csúf világom újratölt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-30 23:40:21
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-30 23:40:21