A barátom faterja
a barátom faterja volt
a legnagyobb alkoholista a telepen
záróra után néha talicskán toltuk haza
mindig azt mondta:
„csak egyszer józanodjak ki,
örömömben úgy berúgok”
bányászként jól keresett
de szinte az egész fizetését elitta
a haverom anyja meg a szomszédokat járta
ételt kunyerált és pénz
vékony nő volt
mint egy girhes macska osont a házak között
szoba-konyhás lyukban éltek
ahol mindig vizelet szag volt
és hideg
mint a kocsma ócska budijában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-28 19:45:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-29 20:34:10