Életfogytiglani rab
és jázmincsokor találkozása
az íróasztalon.
Az írás helyett
vízpermetre rajzolok,
űrmélyi csendben
holografikus arcok, tájak
öltenek alakot.
A belső tengerem
olyan szép,
mint másik hét,
a partján
gondatlan halász
hálójába akadt delfin.