A család szeme fénye
születésekor ő volt a család szeme fénye
okos volt és ügyes
ötévesen folyékonyan
írt olvasott
de az iskolát már unta
furcsa egy gyerek lett
falta a könyveket és verekedett
kapta az egyeseket meg a pofonokat
negyedikben évet ismételt
a többit meg végigbukdácsolta
aztán jobb híján csőszerelő lett
dolgozott Líbiában Németországban
annyit keresett
hogy azt hitte ő a király
körbevették a nők a haverok
dolgozott meg bulizott
más nem érdekelte
aztán egy végigpiált éjszaka után
a kocsijával elütött egy férfit
aki meghalt
három évet kapott
ahogy kiszabadult nem várta senki
a múltjából csak a pia maradt
és azóta nem beszélt senkivel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-22 19:29:32
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-22 19:35:26