gratulálok magamnak
cédám a költészet tételezzük fel
elhiteti velem szép vagyok de nem ad semmit
sőt elvisz mindent Elvis Presley
leszel saját magad előtt
sparhelt ajtót csukogatom
a pokol előtt
tételezzük fel hogy nagy költő vagyok pl
normális jó költő nincs pedig
kell az erő a többlethez
hamarabb zuhannak az ufók idén
fogy a munka a fizetés
növekszik a kiadás
az emberiség fia
drága rá a kabát
tegyetek a sapkát is a fejére
ne fázzon meg szegény
meg sálat ha már úgyis kitagadta apja anyja
csak úgy egyedül
vesztébe megy úgyis szegény
igyatok egyetek múlassatok
így is olyan nagyon nagy óra van a falon
egyet mozdul ketten halnak
kemény világ ez itt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-21 05:00:19
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-21 05:00:19