Maradtam
Amikor bátornak lenni dicsőség,
mindig szomorú nagyon az a kor,
elkábíthat, mint noah-bor a bőség,
s eltévedhetsz az úton, valahol.
Ismerheted e hazában a járást,
az útitársaiddal menni kell,
hiába éltél át öt rendszerváltást,
az ördög nem alszik akárkivel.
Elfogy az időm, beosztani nehéz,
bizonytalanul mozdul már a kéz,
amikor késve még tenni akar,
istent nem hittem, de parancsolatát
betartottam, szerettem ezt a hazát,
maradtam szegény, és igaz magyar.
2014. november 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-19 16:07:49
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-19 22:51:57