napi rutin
megint vacak
kávéjára szomjas a véna
látod a zacckarikán átrepült
azonosított csészealjam
körömágyam vérkeretes
az elpöccintett kudarcoktól
de fikarcnyit se számít
csak a lehetett volna
gyöngyözik a szifon aljáról
fémes íz-üledékétől
köpni kell napi szinten
az exférj-faktor péhája
szájvízzel se semlegesíthető
tanácsos néha méregteleníteni
mondja a rádió de kapja be
a szekrényben second handlétól
fülledt szegényszag
ez a blues is viselhetetlen
és ugyanaz a buszvezető
belém áll a szar meg a frász
hogy elkések akárhonnan
esőlevet habzik a csatorna
és estig elázik a kiteregetett
istentelenség
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-18 22:35:21
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-18 22:35:21