KIBANOLTAK A FULLEXTRÁRÓL !
Egyszer mindenkit utolér a banja.
Ha sok nickje van nem is kerül sokba
ez az embernek ....
KEVÉLY E KÉJ!
MONDOM : KEVÉLY !
....
Annácska fegyvere gyorsan ért,
egynehány káromkodásomért -
tököt
lökött ...
Most itt állok, kibanolva,
versem, s nevem kitolva...
Nem kerül már a sodorba
hanem?
HA ! NEM !
Nem baj , én azért tanítok,
hatalmas egómmal vakítok.
Hogy önmagam minek képzelem,
nem szólhat bele a kéje sem
hogy ha
dobna...
Költőtudatom megmaradt,
most Annáról írok rosszakat,
hogy ő nem tudta még de én
egész tekén, nem féltekén...
elvegyülök, kiválok,
de nem derülök tirátok.
Hatezernégyszáz alkotó...
Az önérzetem nem fakó...
Így is azt érzem : köztetek
- bár gombnyomással győztetek -
de még
levék !
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-12 19:19:48
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-12 19:19:48