Életlap
Üdvözlő falatok - Fogantatás (esetleg szeplőtlenül).
Hideg előételek - Csecsemőkori gondolatnélküli vágyak reflexben megjelenése nyersen.
Meleg előételek - Kisgyermekkori relativ autonómia.Az önkontrol bódító füszerével.
Vegetáriánus ételek -Iskoláskor teljesítmény öntettel.
Főzelékek - Serdülőkori Self gombócok.
Főtt ételek - Fiatal felnőttkor kapcsolatok meleg bundában.
Frissensültek - Felnőttkor (saját recept szerint).
Köretek - Feleségek ,szeretők,gyerekek.
Savanyúságok/saláták - Rokonok hozzátartozói (a ráadás).
Desszertek - Idős kortalanság könnyű emészthetőséggel,bölcsességsalátával.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-12 16:59:13
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-12 16:59:13