még várni kell
eleinte nehéz felfogni aztán mindenhol ott van
bármi amit megértesz
szöget üt a fejedbe a médium
kiszabadult a színházból a nézet
ennyit kapsz érte pedig milyen nehéz
már csak felfogni könnyebb
írjál még kedvesem
olyan szép az élet
középtől felfele
az öregedés mint a szél
kifújja apró atomjaink mint a homokot
kifújja a szél
csak kompromisszumokkal tudod
lehorgonyozni a hajót
ha kiér a nagy vízről
még a zátonyok előtt
mindenki tudja
azt tanulja meg a leghamarabb
hogy egyszer meghal
mégis elmagyarázni pontosan
senki sem tudja az élet sajátossága ez
közben a boldogság
megtalálni néha mint most is
el is rejti mint az aranytömböket
mégis néha van néha nincs
zátonyok a hajók mellett
törött hajóktól gondterhesek
én újra imádkozni szeretnék
versben veletek csak még várni kell
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-10 06:30:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-10 06:33:48