Bazilika
Őrülten kattog a fényképezőgép.
Bekeríted a teret,
dobozba zárod a fényt.
A papírra ég a lenyűgöző felirat:
én vagyok az út
az igazság
az élet.
Földbe süllyedt csontok fáznak,
borostyánkőhídon kúszik a hideg,
kásás jég sebzi ujjad,
körmeiddel téped fel az utcakövet.
Ismét élénkek a freskók színei.
Nem a sebed fáj,
hanem a felelet,
Isten pontosan az
aminek képzeled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-11-01 19:35:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-11-01 19:35:52