van és javul
mindenki próbálja magát megkreálni
a választható lehetőségekből
szörnyű nagy az elnyomás
melyik lehetek én
kérdezed magadtól
én ülnék itt a kocsiban
dugóban szmogban ultra stresszben
az Gaz teherautóban
és mennék dolgozni
Wekerleház függő folyosójának
felújítani az alját
nem tudom eldönteni
hogy most mennék -e vagy nem
semmi vagy a korbács
és az hogy ami a szegénységben van
mennyire nagy dolog
de ha jelentkeznék én is
a nagy testvérhez
és ülhetnék irodában egyenes háttal
meghajlott gerinctelen
vagy hátamon viszem a keresztet a munkát
ki mert keresztet csinálni az életből
bárki vagy bármi volt az
mi érezzük
persze nem szabadna többes számot használnom
mert mindenki beszéljen a saját nevében
előre költők előre proletárok
kovácsoljuk a kapitalizmust
a feudalizmus üllőjén a kommunizmussal együtt
a csillagokig, hogy be tudjuk csukni az ajtót ablakot utánuk
aki fél annak nincs rendben a hite
nekem nincsen rendben nekem nincs de van és javul
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-29 04:51:36
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-29 04:51:36