A boldogság titka
A boldogságnak az a legnagyobb titka,
hogy önmagunkkal egyetértésben élünk,
amit eldöntöttünk, azt ne vonjuk vissza,
csak, ha igazunkkal bátran összeférünk,
szívünkkel, lelkünkkel, s mindennel, mi rá vall
igaz életünkre. Egy mozdulatával
irányt vált az ember, s akkor veszi észre,
amikor már késő, vagy mindennek vége...
Ezt a mozdulatot kerülhetjük el, ha
indulunk szerény megelégedésünkre,
tudjuk, honnan jövünk, és milyen irányba,
így lehet arcunknak boldogság a tükre.
2012. október 12.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-28 06:20:41
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-28 06:20:41