Örök kislány (esetkövetés)
Születtél - nem kérted.
Élsz:
Dacból,
Elveszemből - nemadomból,
Beleharapok - kiköpömből,
Szeretemből - megbántomból.
Félsz:
Harctól - békétől,
Sötétségtől - meleg fénytől,
Szelídségtől - vadságtól,
Érintéstől - marástól.
Biztonságod:
Apró szerelmeid - pillanat pillangók,
Kutya harapása - macska karmolása.
Barátok képmutatása - ellenségek őszintesége.
Vágyaid:
Versszagú szobába zárva
Sohasem felnövés örök vágya.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-26 00:11:09
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-26 00:58:38