Röffenet
Vad gondolataim,
Vidám kismalacokként,
Túrják hétköznapok tarlóját.
Tömpe orraikkal,
Bökdösik az arctalanságot.
Beleröfögnek gúnyosan
a tramatizált álmokból felébredésekbe.
Mohón falják a 8-18-ig rutint.
Dagonyáznak konform szerepek,
Halva-született illúziók hiábavalóságában.
Vakaróznak sörtéikkel felsértve,
Az egybetartozások
betonkocka szíveit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-24 23:57:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-24 23:57:15