Tapasztalat
Tapasztalat, tapasztalat,
olyan, mint egy finom falat;
lehet kell még, de árt nagyon,
ettől lesz redős a homlokom.
Mi volt eddig tapasztalás?
Tenyérbe nem való parázs,
pisilni szembe szélbe sem
tanácsos, amíg nem pihen,
legalább nem csitul a szél,
ha göcsörtös a kapanyél,
ne szorítsuk olyan nagyon.
Akárhogy csűröm, csavarom,
így aztán hasznosabb nekem,
ha saját baklövéseim
tapasztalatnak nevezem.
2014. október 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-22 04:21:04
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-22 04:21:04