Díszkivilágítás
Csillagszemű ufólámpák indexelnek rám.
Az abroszon zsírpecsét tágítja holdudvarát,
de a mosópor intelligens és környezetbarát.
A borzalom utolsó stációján a tévéreklám
a kereszthalál. Befejezett módban a bugyutaság.
Esteledvén begyújtják az ember-szörnyecskék
fénykupoláit, hogy örök világosság fényeskedjék.
Vakvágányok közé csavaroztam a mát.
A puffadásnak nyoma sincs –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-20 11:50:08
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-20 11:50:08