sötét verem
a szerelem tüzes kazán
ahol ketten zakatolnak
nyilalt szív a vécé falán
suta csók rúzs maszatolva
bébidoll és csoki parány
csupa báj és csupa volna
zsákbamacska síkos talány
vattacukor mikor olvad
párnán könny majd hívlak talán
lélekfintor szavatolva
bokorugrás csípős csalán
viszket mint a kutyabolha
vakargatott páros magány
sörpocak és mamatorna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-20 11:16:46
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-20 11:16:46