Héder
pince
az ajtó lópokróc
a falon penész
a bejárattal szemben
akár egy vakablak
mélyedés
a szélén sorban gyertyacsonkok
előttük ócska szék
a földön korhadt heverő
rádobálva
kabátok takarók
szanaszét
flakonok
üvegek
műanyag szatyrok
sáros kartonlapok
két vagy három pár
széttaposott cipő
felkapcsolom a lámpámat
bevilágítok és beköszönök
jó estét
aztán csak hallgatok
már éppen
megfordulnék
amikor a rongyhalom alól
alig hallható
rekedt hang szól
ki az
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-19 19:06:17
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-20 12:59:17