Elfáradt vers
Most elolvastuk az összes elérhető verset.
Holnapig nem hoz újat semmilyen hírhozó,
S mi elheverve, letakarva rágjuk
belülről a szánkat, mert a versen túl sok
minden maradt, ami elvégezve nincsen.
Nem mozdulok, vannak dolgok, amiken
rugózni kár, felesleges energiaveszteség,
elfáradok, mire hozzád érnék (pedig
előtted kéne tisztán állni, tehermentesen),
pakolhatsz tele új súllyal, benned ne legyen fék.
Óvakodom a szótól, mert nem egyszerűen
kellemetlenek a kitudódott titkok,
hanem akadályai a véletlen jónak.
Nem erkölcsösnek kell lenni: hallgatagnak.
Látod, nem hazudtam, csak elrejt a csend.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-16 09:22:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-16 09:22:15