Sírversemhez
Temetésemre stand-up előadót kérek.
Vagy roast show-t.
Lőjjetek célba testemre bántó szavakat.
Koponyámon dobos barátom játsza majd az
"együttérző" dalokat.
Legyenek ott ellenségeim,
Kell a hangulat.
Toromon akár fel is falhattok.
Ne magatok ,
Engem emésszetek.
Már nincs mivel megfektetnem,
Kényes izlésetek.
Legyen így "sírom-dánom" epitáfium.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-15 22:54:43
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-15 22:54:43